2017-02-01 06:37:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Legyen nagyon óvatos!

Napi horoszkóp február 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma legyen nagyon óvatos, főleg a háztartási balesetek jelentenek most veszélyt önre. Igyekezzen minél jobban koncentrálni, és egyszerre csak egy feladatot végezzen. Este találkozzon a legjobb barátjával, sok mesélnivalójuk lesz egymásnak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Kos jegyében álló Hold arra ösztönzi, hogy vegye lazábban az életét. A mindennapi rutin az idegeire fog menni, mert vágyik a változatosságra. Beszélgessen minél többet, mert ettől jobban érezheti magát, és jó tanácsokat is kaphat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók sikert ígérnek önnek a mai napra. Ne maradjon le a fontos megbeszélésekről, és ne is halassza el azokat. Alkotó- és segítőkészsége is a csúcson van. Felkavarja, ha valakivel nem bánnak igazságosan.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A kapcsolataiban most a kötelezettségek kerülnek előtérbe, és ezeket nem kellene félvállról vennie. A szerelemnek szilárd, biztos talajra van szüksége. Ez teljesen világossá válik majd ön előtt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Kos jegyében álló felbátorítja arra, hogy valami újba is bele merjen kezdeni, és ne ragadjon le a napi rutinnál. Számoljon a fáradtsággal, a kedvtelenséggel és némi bosszúsággal is!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai feladata, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az ön körül zajló folyamatokhoz. Nem kell mindent felrúgnia, aktívan csak azokon a pontokon változtasson, amelyek már nem felelnek meg a céljainak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vág az esze, mint a borotva, és ma különösen jól tud koncentrálni az apró részletekre. Hajlamos lesz túlzottan önmagára figyelni. Jól gondolja meg, hogyan bánik a kedvesével, mert ő most nem egykönnyen bocsát meg, ha hibát talál az ön viselkedésében.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön talán most túl komoly, kissé büszke és tartózkodó, sőt, elutasító, ezt pedig a környezetében élők érthetően zokon veszik. Tartózkodjék az értelmetlen féltékenykedéstől vagy a túlzottan birtokló magatartástól.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai délutánt töltse a barátai társaságában, mindnyájan jól fogják érezni magukat. Jó benyomást tehet másokra, ha mindig csak önmagát adja. Egy barátja révén valamilyen lehetőséghez is juthat...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy ön számára fontos személy hirtelen elutazása egyike lehet azoknak az elsöprő erejű változásoknak, amelyekhez alkalmazkodnia kell. Valamilyen váratlan pénzügyi veszteség is érheti.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ezernyi dolga akad, nagy a lótás-futás, egyszerre több helyen kéne jelen lennie, megbízásokat, feladatokat megbeszélnie – ám a nap önnek is csak 24 órából áll... Ne izguljon, ha pár dolog holnapra marad!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha a partneréről pletykát hallana, inkább győződjön meg a tényekről a saját szemével, mintsem higgyen a rosszindulatú közléseknek. Menjen este sportolni egy kicsit, ez eltereli a figyelmét a problémákról, és kimondottan jót fog tenni Önnek.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: